Termeni si Conditii

Politica de livrare a produselor - Politica de retur / anulare

Termeni generali

Site-ul web adiploscar.ro reprezinta site-ul de prezentare a TOP PETS ADIPLOSCAR SRL, persoana juridica cu sediul in Turda, Str. Aleea Bailor nr. 1, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J12/1167/2018, avand CUI RO39112948, numita in continuare TOP PETS ADIPLOSCAR .

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.adiploscar.ro, TOP PETS ADIPLOSCAR isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

 

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.adiploscar.ro este proprietatea TOP PETS ADIPLOSCAR SRL.

TOP PETS ADIPLOSCAR garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.adiploscar.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online fara plata online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei TOP PETS ADIPLOSCAR  fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea TOP PETS ADIPLOSCAR SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

 

Sesizari

Orice problema observata in legatura cu functionarea site-ului web, corectitudinea datelor afisate pe site, calitatea produselor livrate sau a procesului de livrare se poate sesiza la adresa de email: ploscarsimionadrian@yahoo.com

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de TOP PETS ADIPLOSCAR , va rugam sa ne adresati un e-mail sau sa ne contactati telefonic la numarul: 0745 070 603. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

 

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de TOP PETS exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii), facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa TOP PETS ADIPLOSCAR . In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre TOP PETS ADIPLOSCAR SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. TOP PETS ADIPLOSCAR SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.

TOP PETS ADIPLOSCAR nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Livrare spre cumparator

Coletele se trimit la clienti prin firma de curierat Cargus cu plata ramburs la cumparator. Firma Cargus nu poate asigura un program exact a livrarii si de aceea nici eu ,subsemnatul Adi Ploscar nu va pot anunta exact intervale orare cand se livreaza de aceea va rog asumarea ridicarii coletelor. De obicei se livreaza a doua zii dupa trimitere si sunteti anuntati telefonic sau prin mesaj cand se trimite comanda.

Costul de livrare a unui colet pina in 19 kg inclusiv costa 20 lei iar daca depaseste aceasta greutate pina la maxim 30 kg costa 28 lei /colet.

Firma Cargus anunta prin sms sau email ca v-a livra expedierea dar nu da un interval orar sau mai rar chiar nu anunta . Orice problema legata si de transport va rog sa ma contactati si incercam rezolvarea impreuna .

Program de functionare

La punctul de lucru din loc Turda, str.Aleea Bailor Nr. 1 programul de functionare este urmatorul :

Luni-Joi     9.00- 19.00

Vinerea nu trimit comenzi pentru ca nu se livreaza Sambata si oricum nu ajunge la client numai Luni sau marti. Multumesc pentru intelegere .

Deci Vineri ,Sambata si Duminica e inchis pentru procesare comenzi dar site-ul este deschis si disponibil non-stop .Eu Adi Ploscar vizualizez comenzile si raspund solicitarilor in cel mai scurt timp .

 

 

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si TOP PETS pentru utilizarea acestui site.

TOP PETS verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.

Deschide chat
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua!
Cu ce va pot ajuta?